Dax för Tågsläpp 2019

Även i år, den 28 april, bjuder vi in till en dag bland våra lok och vagnar så ni kan se även den andra sidan av SÅS, det här sker hos de flesta museiföreningar den här dagen sedan många år och kallas: Tågsläpp. Det vanligaste sättet att träffa oss är ju under våra resor, men mellan dessa så håller de aktiva igång verksamheten på uppställningsområdet i Västberga och hur ser det ut där? Ni är välkomna att klättra runt på våra fordon, få information om föreningens verksamhet, träffa de aktiva medlemmarna och ta en fika. Det här är ett gyllene tillfälle att se om den här hobbyn även är något för dig eller visa ungarna hur riktiga tåg från förr ser ut. Vi öppnar upp 10.00 och håller grindarna öppna till 16.00, fika för de vuxna och dricka till barnen finns att få. Välkomna!
Adressen är: Vi finns i Västberga Industriområde på Vretensborgsvägen 13, gå in på gården till höger om huset och rakt över gården. Välkomna den 28 april!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dax för Tågsläpp 2019

 1. Peter B skriver:

  Hej,
  Något datum gällande detta eminenta evenemang?

  Gilla

  • SÅS skriver:

   Nja, det är väl det man kallar en ”teaser”; vi ska ha ett evenemang och håller datumet för oss själva. Nä, här är det han tryckfelsnisse som varit i farten. Jag kopierade en tidigare text och fick tydligen inte med allt, men nu framgår det att det handlar om söndagen den 28 april 2019 och inget annat. Tack för din granskning Peter, den behövdes 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s