Det är dax för årsmöte i SÅS

Just nu är ju verksamheten i SÅS lite blygsam, men den lever och mår relativt bra. Det här med uteblivet Trafiktillstånd är på väg mot en lösning, så förhoppningsvis så kan vi komma att kunna köra redan i år. Det här är en av de punkter som kommer att tas upp på det stundande årsmötet i SÅS. Den 27 mars klockan 19.00 är det dax för årets upplaga av årsmöte, då är ni välkomna till vår klubbvagn F5:an som står på spår 2 nere i Västberga. På årsmötet så får du ta del av verksamhetsberättelsen och bokslutet för 2018, vi tittar lite på styrelsens arbete och röstar om hur styrelsen ska komma att se ut under 2019. Det blir även en hel del information om hur SÅS ska komma att fungera även i framtiden, för efter 45 år så strävar vi nu mot ett 50-årsjubileum och målsättningen att även i framtiden kunna bjuda på våra omtyckta resor och trevlig klubbsamvaro.

Vi har en valberedning även till i år och den sköts som vanligt av Johan Berg och har du några frågor och personförslag till styrelsen så går det bra att nå Johan via telefon på 0736390800. För att få rösta på årsmötet så krävs det att du har betalat din medlemsavgift, men det har du väl inte glömt?

Vi bjuder naturligtvis på fika med tilltugg och en hel del diskussioner, så välkommen till Västberga Onsdagen den 27 mars klockan 19.00. Hur du hittar till SÅS i Västberga? Det hittar du under fliken ”Om SÅS”. Välkomna!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s