Årsmöte på gång i SÅS

ordforande_klubbaDå har vi tagit klivet in i 2018 och vi kan sakta börja dra igång det nya verksamhetsåret. Den första punkten blir att hålla årets årsmöte, vilket det här året kommer att ske onsdagen den 28 mars klockan 19.00 nere i Västberga. Vi kommer att hålla till i SÅS personalvagn/kursvagn F5 (även kallad Tårtkartongen) som står direkt till höger innanför grinden. Adressen är samma som tidigare (karta finns på fliken ”Om SÅS”) alltså på Vretensborgsvägen 13, till höger om huset och rakt över gården.

Glöm inte att betala medlemsavgiften om du vill vara delaktig på mötet! Avgiften för 2018 är 200 kronor för fullbetalanade och 10 kronor för familjemedlem boende på samma adress. Avgiften betalas in på SÅS Plusgirokonto 83 53 68-2 och glöm INTE att ange ditt namn, adress och ev. e-postadress. På årsmötet så delas det ut behövliga dokument i form av dagordning, verksamhetsberättelse och bokslut. SÅS bjuder även på kaffe med tilltugg och i mån av tid även lite film eller bilder samt information om verksamhetsåret 2018 med resor och annat nyttigt. Motioner ska vara poststämplade senast 14 dagar före mötet om ni önskar att lägga in dylika.

På årsmötet så ska det detta år enligt våra stadgar väljas: Vice Ordförande, Kassör och två ledamöter. Valberedningens ordförande är även detta år Johan Berg som kan nås på telefon 0736 390 800 om ni har några förslag och idéer.

Hjärtligt välkomna!

Om SÅS

SÅS grundades 1974 och har sedan 1996 haft hemsida på Internet. SÅS verksamhet finns både i Stockholm Västberga och Katrineholms lokstall.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s